Del 11/06/2016 al 12/06/2016 ENTREFILS, FIRA TÈXTIL CAL ROSAL

 

La tradició tèxtil de Cal Rosal renovada i posada al dia en una fira que repeteix i que sembla consolidar-se amb el mateix format que l’anterior edició, però no sense alguna que altra novetat…

Les propostes actuals del món del tèxtil i els “crafts”, hi tornaran a ser presents de la mà dels expositors que vénen a presentar els seus projectes com: Nansa Barcelona, Coser y Cantar, Ecomatalaser, Nens com tu, Aixovar, Julie and Jane, Cua de Cuc, Aina Marti, La Cadernera, Les volutes de Laura, Ulalatela i amb noves incorporacions com Treschanchitas, Raval 58, Nus Creacions, Drapets, Paper Factorem… Al seu costat, les merceries de la comarca, com l’Estrella, Salvans, Fil i Agulla i la Teranyina.

I la novetat arriba per part del món de la moda. A l’Entrefils, aquest any el món més “fashion” hi serà present, amb les propostes de Pell de raïm, Nuria Serra , Blue Dolls, Nobale, Garabatisse, Un pèl Xic, etc… I amb una exposició que repassarà la trajectòria i creacions d’un dissenyador de la comarca, el berguedà Jordi Rafart.

 

Tot aquest programa estarà farcit d’activitats per tots els gustos. Alguns exemples en són l’Aula Oberta de la Casa Sagnier on els visitants disposaran de màquines de cosir per provar i tenir així un primer contacte amb el món de la costura. Tallers de costura, ganxet i estampació, entre d’altres, repartits entre els dos dies que durarà l’Entrefils. Una fira pensada per tota la família, amb la inclusió també en el programa d’activitats infantils i familiars, a més de la segona quedada Veoveo on tothom està convidat a portar el projecte que tingui entre mans i compartir així coneixement i aprenentatge.

 

Més informació:

https://www.facebook.com/Firatextil.CalRosal