Cross Ametlla de Merola 11/09/2016

 

El nostre Cros ja ha superat els 28 anys d’història.

El nostre Cros va néixer el 1989. Des d’aleshores hem vist com evolucionava el món del córrer a Catalunya, amb un nombre cada vegada més gran de corredors i una proliferació de curses de diferents característiques. Això complica cada vegada més les coses als organitzadors, que han de buscar al·licients per oferir als corredors, davant l’augment de l’oferta del calendari.

 

Durant aquests 27 anys nosaltres també hem evolucionat, però hem mantingut sempre la mateixa filosofia, la d’oferir una cursa diferent, que sobretot provoqués un somriure de felicitat i complicitat en tots els corredors, siguin del nivell que siguin.

 

El circuit ha canviat una mica amb el pas del temps, obligat per les circumstàncies, però sempre s’ha conservat l’estructura inicial, compaginant zones més solitàries on gaudir de la natura del nostre entorn, amb d’altres més urbanes, per conèixer com és la nostra colònia, fidel reflex d’una època en què aquestes estructures urbanes al voltant de les fàbriques van tenir una importància cabdal en la industrialització del país.

 

Des del punt de vista esportiu, és difícil trobar un circuit més variat que el nostre, amb pujades, baixades, pla, asfalt, terra, gespa… Aquest any mantindrem el sentit del circuit que vam posar en pràctica els tres últims anys, és a dir, al revés que les 24 primeres edicions. La gran novetat serà que els corredors podreu decidir sobre la marxa si feu només una volta, és a dir, 5 km, o bé les dues de tota la vida, per completar els 10 km. NO CALDRÀ ESPECIFICAR-HO A L’HORA DE LA INSCRIPCIÓ.

 

Us recomanem fermament que utilitzeu internet per fer la inscripció per tal d’evitar els possibles errors de transcripció. Per cert, no deixeu la inscripció pel darrer moment ja que la participació és limitada i sense possibilitats de creixement. NO HI HAURÀ INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CURSA, a excepció de les 2 curses infantils. Per acabar, i pels que no coneixeu l’Ametlla de Merola hem de dir-vos que és un lloc petit i que, per aquest motiu, des del primer moment fem el possible per ajudar-vos i facilitar-vos l’aparcament dels cotxes. Des d’aquestes ratlles volem demanar-vos comprensió i respecte per les decisions que prenguem en aquest tema