Berga: Fira de maig 2016. Del Dissabte 30 abril al Diumenge 01 Maig

És el moment en que indústria, comerç i serveis tenen un punt de trobada al Passeig de la Indústria de la ciutat. És aquest el moment en que el teixit econòmic i empresarial de la comarca mostren als ciutadans el seu dia a dia, els projectes de futur i les ganes d’innovar i millorar. Al seu costat també tenen el seu lloc el teixit associatiu de la ciutat que, des de fa uns anys, troba en aquesta mostra multisectorial un bon aparador per presentar-se.
La part festiva i la cultura popular també hi és present, amb actes paral•lels que donen color a la Fira, una de les primeres de primavera a la comarca.
Berga torna a esdevenir un any més, amb la celebració de la Fira de l’1 de Maig, el punt de trobada del món de la indústria, el comerç i els serveis. La nova edició del certamen arriba amb força per mantenir l’esperit de l’especialització i la professionalització d’un esdeveniment capdavanter no només al Berguedà sinó també arreu de la Catalunya Central.
Les noves tecnologies fan que les fires únicament expositives deixin de tenir el mateix sentit que anys enrere, sinó s’acompanyen de demostracions sobre com pot treballar el producte que es mostra. Des de l’Ajuntament de Berga i de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà estem atents a aquesta necessitat, és per això que en anys anteriors ja es van fer passos per anar cap a aquesta direcció i consolidar els canvis en la nova distribució i millorar els espais expositius de la fira de l’1 de Maig.