Avià, Volta la Maria diumenge 16 d’octubre de 2016

 

Avià acollirà per sisè any consecutiu la seva cursa de muntanya, organitzada per la comissió de la Volta la Maria i l’Ajuntament d’Avià.

Pels que encara no coneixeu la Volta la Maria, és una cursa de poca dificultat, que surt i arriba al municipi d’Avià, un poble de 2.200 habitants del nord de la comarca del Berguedà, situat a la falda del Pre-Pirineu.

Com és habitual, la sortida de la cursa serà a 2/4 de 10 del matí a la plaça de l’Ateneu d’Avià i recorrerà el seu circuit de 15,5 quilòmetres i 650 metres de desnivell acumulat.

Aquest any, els membres de l’organització tenim ganes d’arribar als 300 participants, i esperem que el treball dels darrers 7 anys ens ajudin a complir aquesta fita.

El recorregut es podrà completar en un màxim de 3 hores, temps suficient per a la majoria de corredors i per als que us inicieu en aquest tipus de curses.

Durant la cursa hi trobareu 3 avituallaments, un d’aliments líquids i dos de sòlids i líquids i, a l’arribada, us espera un bon esmorzar i us entregarem la samarreta de record.

Mantindrem els tres períodes d’inscripció, un fins el 18 de setembre a un preu reduït, un altre fins el 14 d’octubre, amb els preus habituals, i un altre el mateix dia de la cursa a partir d’una hora abans de la sortida.

Paral·lelament, al camp de davant de la plaça de l’Ateneu se celebrarà la quarta edició de la Mini Volta la Maria, una cursa dissenyada per a tots els nens i nenes que hi vulguin participar.