05/02/2017, VISITA GRATUITA AUDIO-GUIADA A L’ESGLÉSIA DE SANT JAUME DE FRONTANYÀ

 
La visita àudio-guiada a St Jaume de Frontanyà estimularà el visitant a recordar la història del poble, conèixer l’entorn artístic i natural i també redescobrir totes les historietes que les pedres mil·lenàries han guardat durant més de 10 segles. Si pares bé l’orella, podràs recordar com es rentava la roba a principis del segle passat, conèixer les anècdotes més divertides de la zona o descobrir un dels secrets més ben guardats dels caçadors de bolets de la zona.

Un circuit àudio-guiat per Sant Jaume de Frontanyà permetrà als visitants accedir a la informació relacionada amb el poble en tot moment i al seu propi pas. L’aparell audioguia és molt fàcil d’utilitzar i està pensat per a tot tipus de visitants-grans, petits, amants de la natura, descobridors de l’art romànic, caçadors de bolets de tota la vida, i fins i tot algun turista despistat.

La visita general s’ofereix en 4 idiomes-català, castellà, anglès i francès-i dura uns 30 minuts, però els més curiosos tindran la possibilitat d’aprofundir en els temes que més els interessin. Deixant-captivar per l’encant del poble, segur que passaran a formar part de St Jaume de Frontanyà i així engrandir el municipi més petit de Catalunya.

Més informació:
Ajuntament de Sant Jaume de Frontanyà
Tel. 93.823.91.94
www.santjaumedefrontanya.cat

Horari: De 9 a 13 h.

Lloc: Demanar les audioguies a Fonda Cal Marxandó, a la casa de turisme rural Casa Blanca o la rectoria nova.

Preu: Gratuït